Naar boven
Voetbalschoenen

Voetbalschoenen

Voetbalschoenen

Voetbalschoenen

Voetbalschoenen

Bij ABSOLUTE TEAMSPORT vind je altijd als eerste de nieuwste collecties en modellen voetbalschoenen van de topmerken Nike, adidas en Puma


De juiste voetbalschoenen 

Maar hoe maak je uit dit enorme aanbod de juiste keuze? En hoe weet je welke voetbalschoenen voor jou het meest geschikt zijn?

Goede voetbalschoenen zijn essentieel voor elke voetballer, ongeacht zijn of haar niveau. Of je nu een professionele of recreatieve voetballer bent, op kunstgras, natuurgras of in de zaal speelt, goede voetbalschoenen zijn een absolute must. De juiste voetbalschoenen sluiten goed aan op je voeten, zorgen voor veel draagcomfort en bevorderen je voetbalprestaties. Hieronder een beknopt overzicht van de verschillende soorten.

Kunstgrasvoetbalschoenen

Kunstgrasvoetbalschoenen staan ook wel bekend als Artificial Ground of Turf (TF) voetbalschoenen. Deze schoenen zijn meestal voorzien van meerdere kortere noppen om maximale grip te krijgen op kunstgras.

Bekijk hier onze collectie:Firm Ground voetbalschoenen

Deze schoenen zijn geschikt om te voetballen op kort droog natuurgras. De noppen hebben een zodanige vorm en lengte dat deze de meeste grip bieden op een ondergrond van gras.

Bekijk hier onze collectie:Soft Ground voetbalschoenen

Een speciale variant van de Firm Ground voetbalschoen is de Soft Ground voetbalschoen. Deze schoenen zijn geschikt voor natte en modderige natuurgrasvelden. 

Bekijk hier onze collectie:Multi Ground voetbalschoenen

Deze schoenen zijn een compromis tussen Firm Ground (gras) en Artificial Ground (kunstgras) voetbalschoenen. Met deze schoenen heb je op beide soorten ondergronden goede grip.

Bekijk hier onze collectie:Zaalvoetbalschoenen

Deze voetbalschoenen zijn geschikt voor in de zaal maar meestal ook voor op straat.

Bekijk hier onze collectie:


Voor uitgebreider advies en onderhoudstips neem een kijkje op onze voetbalschoenen adviespagina.