Naar boven
voetbalaccessoires, voetbaltas, voetbaltassen

Voetbalaccessoires

voetbalaccessoires, voetbaltas, voetbaltassen

Voetbalaccessoires

Accessoires voor voetbal

Accessoires zijn in een voetbaluitrusting minstens zo belangrijk als schoenen en kleding; de juiste accessoires zorgen voor bescherming, betere prestaties en comfortabele trainingen. Bekijk ons ruime aanbod voetballen, keepershandschoenen, scheenbeschermers, bidons en sporttassen en maak jouw sportuitrusting compleet. Hieronder een overzicht van een deel van het assortiment op Soccercenter.nl

Scheenbeschermers

Jouw schenen krijgen flink wat te verduren in de felle duels op het voetbalveld. Goede scheenbeschermers voorkomen of verminderen vervelende blessures. Op ABSOLUTE TEAMSPORT vind je scheenbeschermers van onder andere de merken: adidas, Nike, Puma en Stanno.

Bekijk hier ons assortiment:

Keepershandschoenen

Om als keeper maximale controle te krijgen over de bal en jouw handen te beschermen zijn goede keepershandschoenen een must voor jouw keepersoutfit. Je vindt bij ons zowel modellen voor senioren als voor junioren.

Bekijk hier ons assortiment:


Voetballen

Van straatvoetballen tot officiële wedstrijdballen. Je vindt ze op Soccercenter. Tevens ballen met het logo van jouw favoriete voetbalclub vind je bij ons.

Bekijk hier ons assortiment: