Naar boven

Over ABSOLUTTEAMSPORT.nl

Over ABSOLUTE TEAMSPORT
ABSOLUTE TEAMSPORT is dé voetbalspecialist binnen SPORT 2000, een Europese sportwinkelketen met meer dan 3.000 winkels in 19 landen.
De serviceorganisatie ABSOLUTE TEAMSPORT is onderdeel van ANWR-GARANT Nederland BV. Alle SPORT 2000 en ABSOLUTE TEAMSPORT winkels in Nederland worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers.

De ABSOLUTE TEAMSPORT winkels in Nederland kennen een diep functioneel voetbal assortiment, waarbij kleding, schoeisel en accessoires voor de voetbalsport worden aangeboden en actuele voetbaltrends centraal staan.
De franchise-organisatie van ABSOLUTE TEAMSPORT adviseert een kerncollectie die de winkels kunnen aanbieden, maar uiteindelijk selecteren de SPORT 2000 winkeliers hun eigen productaanbod. Zo kan elke winkel zijn eigen assortiment afstemmen op de behoefte van zijn eigen klanten.

Bij ABSOLUTE TEAMSPORT staan professioneel advies en goede service hoog in het vaandel. Het ABSOLUTE TEAMSPORT winkelpersoneel bestaat uit echte voetballiefhebbers en heeft de juiste kennis van de producten in huis, om je optimaal te kunnen adviseren bij het aankopen van voetbalartikelen.Een ABSOLUTE TEAMSPORT winkel beginnen
ABSOLUTE TEAMSPORT winkels zijn zelfstandige winkels die binnen de SPORT 2000 formule samenwerken. ANWR-GARANT Nederland B.V. is binnen Nederland licentiehouder van de SPORT 2000 formule.
Heb jij de ambitie om een eigen ABSOLUTE TEAMSPORT winkel te beginnen of wil je met je bestaande sportwinkel deelnemen aan de SPORT 2000 formule?
Neem dan contact op met John Hijmering (john.hijmering@anwr-garant.nl).


ABSOLUTETEAMSPORT.nl
Bene Sita B.V. werkt in opdracht van ANWR-GARANT Nederland B.V., licentiehouder van ABSOLUTE TEAMSPORT. SPORT 2000 is een Europese sportwinkelketen, bestaande uit zelfstandige ondernemers die in sub-licentie de naam SPORT 2000 mogen voeren. ANWR-GARANT Nederland B.V. en Bene Sita B.V. zijn onderdeel van retailservice-organisatie ANWR Group. Alle aangesloten ondernemers vindt u op onze website onder ‘Winkels’. Wanneer in het navolgende wordt gesproken over ‘winkel’, bedoelen wij daarmee een winkel die is aangesloten bij de SPORT 2000 formule. Alle artikelen die worden aangeboden op onze website worden aangeboden door één of meer winkels.


Een overeenkomst komt tot stand als je akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden. Jouw bestelling wordt afgehandeld door een van onze winkels. Welke winkel jouw order levert, vind je op de pakbon. De desbetreffende winkel is verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van jouw bestelling. Voor eventuele klachten kun je contact opnemen met de klantenservice.


Retourneren is alleen mogelijk bij  de winkel die jouw order geleverd heeft. De contactgegevens vind je op de pak- en retourbon. Je hebt het recht om een product 14 dagen na ontvangst daarvan terug te sturen, naast de overige rechten die je op grond van de wet (non conformiteit) hebt. Alles wat je moet weten over retourneren bij ABSOLUTE TEAMSPORT vind je hier.


ABSOLUTETEAMSPORT.nl is een uniek concept, waarbij de artikelen van alle ABSOLUTE TEAMSPORTwinkels online worden verkocht. De voorraad van de winkels is dus tegelijkertijd de voorraad van de webshop. Dit betekent dat je bestelling vanuit één of meerdere ABSOLUTE TEAMSPORT winkels wordt verzonden. Zo kan het voorkomen dat het ene product uit ABSOLUTE TEAMSPORT winkel X komt en het andere product uit ABSOLUTE TEAMSPORT winkel Y. Je betaalt de bestelling wel in één keer, maar ontvangt in dat geval meerdere pakketten.Contactgegevens en identiteit

Bene Sita Trading B.V.

Bezoekadres:
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
Nederland


Correspondentieadres:
Postbus 1290
3430 BG Nieuwegein
Nederland


Email: klantenservice@absoluteteamsport.nl
Telefoonnummer klantenservice: 088-5440505


KvK-nummer: 09089168
BTW-nummer: NL804321206B01
IBAN-rekeningnummer: NL53INGB0656857943
BIC: INGBNL2A