Naar boven
adidas sneakers streetstyle

adidas

adidas

Het sportmerk adidas komt oorspronkelijk uit Duitsland en is vernoemd naar de oprichter Adi Dassler. Het wereldbekende merk bestaat uit adidas Originals met het bladvormige logo (de trefoil) en de drie schuin aflopende verticale strepen voor de adidas Performance-collectie. De duurzame sportkleding en sportschoenen staan voor kwaliteit en zijn voorzien van de beste technologieën. Bij SPORT 2000 ABSOLUTE TEAMSPORT vind je een ruim aanbod voor zowel heren, dames als kinderen. Onderstaand een overzicht van een deel van het adidas-assortiment op Soccercenter.nl

adidas voetbalschoenen

adidas heeft een breed assortiment aan voetbalschoenen. Dit zijn schoenen geschikt voor zowel gras, kunstgras, straat als voor de zaal. Deze voetbalschoenen zijn in verschillende breedtematen en schachthoogten verkrijgbaar. 

Bekijk hier het assortiment:


adidas kleding

De adidas shirts, shorts en trainingskleding zitten als gegoten en zijn gemaakt van moderne stoffen die comfortabel zitten, vocht goed afvoeren en dus niet aan je lijf "plakken". Zowel in senior- als kindermaten vind je een aanbod van adidas kleding.

Bekijk hier ons assortiment:


adidas sneakers

Ben je op zoek naar sneakers voor in je vrije tijd of om te sporten? Dan heb je bij adidas de keuze uit een groot assortiment aan sneakers. Zowel leren sneakers als modellen van textiel of kunststof zitten er in het assortiment en voor iedereen is er wel een geschikte maat verkrijgbaar: van babymaten tot en met maten voor senioren. Tevens zijn er specifieke damesmodellen.

Bekijk hier ons assortiment:


adidas voetbalaccessoires

Verschillende kwalitatieve voetbalaccessoires als scheenbeschermers, voetballen en keepershandschoenen worden gefabriceerd door adidas. 

Bekijk hier ons assortiment: